Hydina

Mäso, grilovanie
14,56 € Pôvodná cena:
6,02 €Ušetríte 41%:
8,54 € 8.54 EURNaša cena:
new
Zľava platí do vypredania zásob

Vydanie sa pripravuje na25.07.2016.
Titul bude možné objednať po vydaní.
Informovať o dostupnosti

Edícia: Ottova kuchárka
Jazyk: slovenský
Počet strán: 192 str.
Väzba: pevná väzba
Rozmer: 20×28 cm
Vydané: 07/2014
ISBN: 978-80-7360-816-3
EAN: 9788073608163
 


O knihe „Hydina“


Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť.



Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?



 

Vyberte si
Časopisy

Nákupný košík
 Ďalšie knihy autora
  • Hana Sedláčková
Cena: 8,49 €
zľava56%
Cena: 9,94 €
zľava56%

statistics NetDirect